Početna
Utorak, 22.Rujna 2020 (18:39:23) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Kod Poreča uhićen pedofil: 83-godišnji Nijemac u kampu snimao djecu bez odjeće

Crna kronika, 11.08.2020. (11:19)

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 83-godišnjim njemačkim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Muškarca se sumnjiči da je tijekom subote u nudističkom kampu na području Poreča videokamerom snimao djecu bez odjeće. Policijski službenici su temeljem naloga za pretragu pretražili kamper vozilo i kameru od osumnjičenog te su pronašli inkriminirajuće sadržaje.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, muškarac je jučer u popodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Ovo nije prvi slučaj ovog ljeta da su privedeni muškarci osumnjičeni za pedofiliju u kampovima u Istri. Podsjetimo, krajem srpnja rovinjska policija je uhitila je 45-godišnjeg talijanskog državljana koji je na području Rovinja zamijećen da fotografira djecu bez odjeće, a u tom istom području je par dana prije priveden 38-godišnji Austrijanac koji je pokraj bazena s kamerom integriranom u ručnom satu, snimao i fotografirao djecu koja su se kupala u bazenu. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno