Početna
Subota, 19.Rujna 2020 (22:54:33) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Počela četvrta i posljednja smjena porečkog Ljetnog kampa - do sada sudjelovalo dvjestotinjak djece

Iz Grada Poreča, 10.08.2020. (15:09)

Ljetni kamp Grada Poreča ulazi u završnicu – nakon što je protekle subote završena treća smjena, danas je počela četvrta i posljednja smjena kampa.

Dvjestotinjak djece do sada dio je svojih školskih praznika provelo u igri, učenju i plivanju pod stručnim vodstvom trenera, a danas je u novu avanturu krenulo njih šezdesetak.

Jedna od novih aktivnosti ove je godine radionica Morski svijet-moj svijet, u kojoj su polaznici treće smjene prikupljali organizme iz mora, spremali ih u akvarije i povećalima ih proučavali, sve u suradnji s Institutom za poljoprivredu i turizam – Centrom za invazivne vrste Poreč i njihovom suradnicom Tinom Tominić.

Djeca su sudjelovala i u radionici pod vodstvom umjetnice Jane Franušić koja ih je učila izrađivati ukrasne predmete od raznih materijala, a radionicu o ponašanju na vodi i što učiniti u slučaju nezgode pokazali su im članovi Gradskog društva Crvenog križa Poreč.

U kampu se pozornost pridaje i koordinaciji pokreta te razvijanju motorike, bilo kroz vježbe loptom ili penjanjem. Uz plivanje i vodene sportove, tu su i atletski program, streličarstvo, nogomet, odbojka i rukomet na pijesku, ples kao i društvene igre.

Treća je smjena kao i prethodne, završila zajedničkim obiteljskim izletom u vodeni park, a tako će svoj dvotjedni boravak zaključiti i polaznici četvrte, zadnje smjene. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore