Početna
Nedjelja, 20.Rujna 2020 (00:58:31) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Dražen Puniš je novi predsjednik Istarskog boćarskog saveza

Sport, 10.08.2020. (11:53)

Dražen Puniš, aktualni trener i član Izvršnog odbora Boćarskog kluba Istra Poreč, novi je predsjednik Istarskog boćarskog saveza, stoji u priopćenju Istarskog boćarskog saveza.

Za čelnog čovjeka Puniš je izabran na izbornoj sjednici Skupštine IBS-a održanoj u Domu kulture u Vižinadi, naslijedivši Franka Budu koji je dužnost predsjednika obnašao zadnjih šest godina.

Puniš je nekadašnji hrvatski reprezentativac, europski prvak i svjetski viceprvak u disciplini pojedinačno klasično, te europski viceprvak u štafetnom izbijanju, koji je sav svoj igrački i trenerski vijek proveo u porečkom prvoligašu, peterostrukom prvaku Hrvatske.

Na istoj sjednici Skupštine za dopredsjednika IBS-a je izabran Nereo Fable iz boćarskog središta Umag koji je član Izvršnog odbora IBS-a bio i u proteklom mandatu.

Uz novog predsjednika i dopredsjednika u novi IO IBS-a su od dosadašnjih članova ponovno izabrani Oliver Pastorčić (BS Buzet) i Davor Sloković (BS Pazin), dok su novi članovi IO-a postali Zdravko Sakić (BS Rovinj), Dean Ikić (BS Pula) i Igor Milevoj (BS Labin). Članovi IO-a bez prava glasa su i čelnici Zbora trenera i Zbora sudaca IBS-a, Valter Ivančić i Boris Nadenić.

U Skupštini Hrvatskog boćarskog saveza u narednom mandatu IBS će predstavljati predsjednik Dražen Puniš, Neven Laković, Dino Škopac, Davor Sloković, Denis Peršić i tajnik IBS-a Kristijan Klarić, dok će predstavnici u Skupštini Sportske zajednice Istarske županije biti Puniš i Klarić. Za novog stegovnog suca IBS-a je izabran diplomirani pravnik Loris Matković, aktualni član IO-a i Skupštine HBS-a. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji