Početna
Subota, 19.Rujna 2020 (23:35:14) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

U Kašteliru održana projekcija filma Motovun film festivala

Kultura, 10.08.2020. (09:41)

U subotu se, u parku iza Kaštelirske crkve, prikazao film "Moja luda ljubav", a u sklopu projekcije je Kaštelirska poljoprivredna udruga Vitis organizirala prezentaciju i degustaciju  proizvoda lokalnih proizvođača.

Film 'Moja luda ljubav' oskarovca Gabrielea Salvatoresa (Mediterraneo, I’m Not Scared) film je ceste inspiriran istinitom pričom o Andrei i Francu Antonello, autističnom mladiću i njegovom ocu koji su motociklom tri mjeseca putovali SAD-om i Južnom Amerikom. Projekcija je organizirana u suradnji Općine Kaštelir-Labinci s Motovun film festivalom.

Načelnik općine Kaštelir-Labinci, Enio Jugovac istaknuo je da se tradicija ipak nastavila unatoč dosad okolnostima. Održana je jedina ovogodišnja projekcija filma u Kašteliru, a gledalište je bilo organizirano s razmakom, sukladno epidemiološkim mjerama.

U sklopu predstavljanja lokalnih proizvoda, publika je mogla kušati istarsko piće proizvedeno od bobica smričke - Ginetu, koja se nedavno revitalizirala i proizvodi se u maloj craft proizvodnji u Kašteliru, novu Malvaziju Gentile iz Kaštelirske vinarije Cossetto, te nekoliko rakija iz poznate Kaštelirske destilerije Istarska Kapljica. Osim degustacije proizvoda, svaki je gost dobio po jedan primjerak promotivne brošure udruge Vitis u kojoj su prisutni svi članovi poljoprivredne udruge. Brošura je zamišljena tako da približi lokalne proizvođače i njihove proizvode turistima, ali i lokalnom stanovništvu. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore