Početna
Subota, 19.Rujna 2020 (07:01:54) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Nogometna škola NK Jadrana počela s pripremama za novu sezonu

Sport, 07.08.2020. (09:38)

Polaznici nogometne škole NK Jadrana u utorak su započeli pripreme za novu nogometnu sezonu koja kreće krajem osmog mjeseca za starije, te početkom devetog mjeseca za mlađe uzraste. Devet natjecateljskih ekipa i više od 200 članova sudjelovati će u regionalnim i županijskim ligama mladeži.

-Škola nogometa nastavlja i proširuje suradnju sa lokalnim klubovima, sa ciljem da čim veći broj članova ima adekvatne uvjete za nogometni razvoj kroz treninge i utakmice. Uz to, klub nastavlja suradnju sa pulskim prvoligašem Istrom 1961, kojem su se priključila još 3 talentirana nogometaša koji će se okušati u 1.HNL za mlađe uzraste, javljaju iz Sportske zajednice Grada Poreča.

Nakon sedam godina rada u akademijama talijanskog Juventusa, trenerskom timu NK Jadrana (12 trenera i 2 trenera vratara) pridružio se Miha Rojina koji će trenirat mlađe uzraste do 9 i 13 godina.

Dodaju kako Klub nastavlja s edukacijom svojih mladih trenera, te uz već licencirane trenere, još četiri trenera započinju ili nastavljaju svoje procese na Nogometnoj akademiji HNS-a. (ik)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom