Početna
Subota, 19.Rujna 2020 (08:34:05) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Motovun: U subotu otvorenje izložbe fotografija “Colors Of The World”

Kultura, 06.08.2020. (13:35)
Jurica Galić Juka - Mala Shiva 2018
Jurica Galić Juka - Mala Shiva 2018

Ove subote u Galeriji „Pet kula“ u Motovunu otvara se izložba fotografija „Argonaut 2020 – Colors Of The World“. Organizator je Udruga fotografa Motovun koja će na izložbi predstaviti 50 odabranih fotografija iz četvrtog izdanja istoimenog foto natječaja.

Foto natječaju “Argonaut 2020 ” se odazvalo 49 autora/ica sa svojih 205 fotografija.

-Iako je broj prijava bio manji no u prethodna tri izdanja foto natječaja, kvaliteta pristiglih fotografija bila je na visokom nivou i žiri nije imao nimalo jednostavan zadatak odabrati 50 najboljih fotografija za izložbu, navode u današnjem priopćenju Udruge.

Stručni žiri u sastavu: Roman Avdagić (predsjednik Fotokluba Klik iz Svete Nedelje), Sandro Puncet (predsjednik Foto kluba Lošinj) i David Matković (predstavnik organizatora, predsjednik Udruge fotografa Fotovun) nakon dva kruga žiriranja odabrao je 50 najboljih fotografija.

Troje prijavljenih je nagrađeno novčanim nagradama i a šestero njih je dobilo pohvalu za poseban doprinos umjetničkoj kvaliteti izložbe, a njihova će imena biti objavljena na svečanosti otvorenja, stoji u priopćenju.

Izložba je realizirana u suradnji s Općinom Motovun i Turističkom zajednicom Općine Motovun, a biti će otvorena do 4. rujna, svakoga dana od 11 do 19 sati. (ik)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...