Početna
Subota, 19.Rujna 2020 (07:22:48) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Iznajmljuje se prostor u porečkom Obrtničkom domu

Poreština, 06.08.2020. (12:08)

U Obrtničkom domu se iznajmljuje poslovni prostor od 60 m2 koji se nalazi u suterenu zgrade, a pogodan je za usluge sporta i rekreacije, stoji na stranicama Obrtničkog doma.

Pod prostora je drveni, a dvije strane zida su ostakljene ogledalima, grije se putem klimatizacije. Dodatni sadržaji u zgradi su: restaurant, caffe bar, poslovnica banke i frizerski salon. Dimenzije prostora za vježbanje: dužina 8 metara, širina 7,60 metara, a prostoru pripada i svlačionica

Dodatni sadržaji u zgradi su: restaurant, caffe bar, poslovnica banke i frizerski salon. Zakupcima je osigurano parkiralište, a tijekom dana zgrada je pod sigurnosnom zaštitom. Zgrada ima i kongresnu dvoranu koju je moguće unajmiti.

Na stranicama je navedeno da će se u razmatranje za zakup uzeti ponude ne kraće od godinu dana, a zakupac je dužan sudjelovati u pokriću troškova u zajedničkim dijelovima zgrade.

Za dodatne informacije mogu se saznati na mail adresi: dom.obrtnika.porec@optinet.hr ili tajnik@uoporec.hr i te na brojevima telefona 052-492-093 ili 052-492-085. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno