Početna
Subota, 19.Rujna 2020 (07:14:22) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Novi natječaj za potpore u ribarstvu lokalne akcijske grupe “Istarski švoj”

Gospodarstvo, 04.08.2020. (13:25)

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu "Istarski švoj" objavila je natječaj za dodjelu javnih potpora, i to za ulaganja u prodajna mjesta, kušaone i nabavu vozila za proizvode ribarstva i akvakulture s jedinstvenim vizualnim identitetom. Natječaj je dio lokalne razvojne strategije u ribarstvu, a na njega se mogu javiti jedinice lokalne samouprave, javna i privatna poduzeća, subjekti u ribarstvu, organizacije subjekata u ribarstvu i drugi, ako imaju sjedište na području gradova Poreča i Pazina te općina Funtane, Tara-Vabrige, Tinjana, Višnjana i Vrsara.

Prijave projekata podnose se od 10. kolovoza do 10. rujna na adresu Istarskog švoja, 154. brigade hrvatske vojske 5, 52000 Pazin.

Dodijelit će se ukupno 455 tisuća eura. Najniži iznos po projektu je 15 tisuća, a najviši 220 tisuća eura u kunskoj protuvrijednosti. Osnovni intenzitet potpore iznosi 50 posto ukupnih prihvatljivih troškova projekta, no moguće je dobiti potporu i za 100 posto ukupnih prihvatljivih troškova, ako prijavljani projekt ili aktivnost zadovoljava određene kriterije.

Više o uvjetima natječaja na web stranicama LAGUR-a. (ik)

petak 7. kolovoza održat će se dvije informativne radionice za sve zainteresirane prijavitelje. Prva je na rasporedu u prostorijama Poduzetničkog inkubatora u Poreču od 9 do 11 sati, a druga u prostorijama Istarskog švoja u Pazinu od 13 do 15 sati. Sudjelovanje treba najaviti mailom na laguristarskisvoj@gmail.com najkasnije do 6. kolovoza u 12 sati.Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore