Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (14:59:28) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Njemački ADAC: Istra top regija za odmor kampista i u doba korone

Gospodarstvo, 10.07.2020. (15:17)

Istra je ponovno na vrhu liste želja njemačkih ljubitelja kampiranja, prema najnovijim rezultatima anketa članova najvećeg njemačkog autokluba ADAC-a koji su ispitani tijekom svibnja i lipnja.

U članku “Na odmor automobilom: najpopularnije destinacije unatoč koroni” ADAC je 6. srpnja objavio rezultate najtraženijih putnih ruta svojih članova, a Hrvatska se među turističkim destinacijama po prvi puta pozicionirala na drugom mjestu, iza Njemačke, i to s odmakom u odnosu na Italiju, koja je s drugog dospjela na četvrto mjesto, te na Austriju, koja je sada na petom mjestu.

Najvišu kategoriju ADAC Superplatz za 2020. dobili su Aminess Sirena i Aminess Maravea Camping u Novigradu, Val Saline i FKK-Camping Valalta u Rovinju, Lanterna Camping Resort kraj Tara te Istra Camping Resort u Funtani koji je osvojio i posebnu nagradu za inovacije i razvoj - ADAC Innovation & Progress Award.

Istraživanje je obuhvatilo 85.000 upita, realiziranih tijekom dva predsezonska mjeseca.

ADAC-a je prvi puta objavio da je Istra najomiljenija regija za odmor njemačkih kampista u rezultatima iz 2010. godine. Od tada pa sve do prošle godine Istra je ostala najpopularnija regija na godišnjoj listi planiranih putovanja ADAC-ovih članova.

ADAC je najveći njemački i europski automobilski klub s više od 18 milijuna članova čiji kamping vodič predstavlja najvažniji izvor informacija njemačkim gostima. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč