Početna
Petak, 10.Srpnja 2020 (13:13:21) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Na Gradskom kupalištu sutra starta dječji ljetni kamp

Poreština, 28.06.2020. (09:38)
Slika iz popularnog dječjeg ljetnog kampa (Grad Poreč)
Slika iz popularnog dječjeg ljetnog kampa (Grad Poreč)

Sutra kreće s radom prva smjena dječjeg ljetnog kampa na Gradskom kupalištu u Poreču. Popularni kamp time ulazi u svoju 23. godinu održavanja. 

-Ovaj tradicionalni i najpoznatiji ljetni program za tristotinjak djece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta Grad Poreč sufinancira od prve godine, a zahvaljujući Ljetnom kampu i njegovim sadržajima, djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika, te uče nove vještine, ističu iz Grada.

Roditelji, djeca i svi zainteresirani za rad kampa mogu doći danas od 12 od 14 sati na Gradsko kupalište i dobiti sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje.

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kamp ove godine upisuje 20-ero djece po skupini kroz četiri smjene te će imati ukupno 80 djece po smjeni. Posebno će se voditi računa o dezinfekciji prostora i predmeta te pridržavanju ostalih preporuka.

Kamp će raditi svaki dan osim nedjelje, a svaka od četiri smjene traje po 12 dana. Prva smjena se održava od 29.6. do 11.7., druga od 13.7. do 25.7. treća od 27.7. do 8.8., a četvrta od 10.8. do 22.8. Radno vrijeme je od 6.45 do 16.15 sati, a djeca će se organizirati u grupe prema dobi i aktivnostima.

-Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođene aktivnosti odvijat će se kroz školu plivanja, sportske aktivnosti, kreativne radionice i mnoge druge. Sve aktivnosti i novosti iz Kampa mogu se pratiti putem Facebook stranice Kampa, podsjećaju iz Grada. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Scan4menu Poreč
Pogrebne usluge Silentium