Početna
Srijeda, 12.Kolovoza 2020 (22:22:58) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Valamar šesti na ljestvici najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj

Gospodarstvo, 19.06.2020. (17:09)
(Ilustracija)
(Ilustracija)

Porečka turistička kompanija Valamar Riviera zauzela je 6. mjesto na ljestvici najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za jedno mjesto u odnosu na lani, priopćili su iz te tvrtke.

Valamar je tako treću godinu za redom jedina turistička kompanija među 20 najboljih poslodavaca u zemlji, a po izboru gotovo 20.000 ispitanika u istraživanju portala MojPosao koje se provodilo u 2019. i 2020.

U proteklih 90 dana fokus Valamara bio je, kako ističu, na upravljanju krizom uzrokovanom COVID-19 epidemijom. Uspješno je „pauzirano“ poslovanje, očuvana su sva radna mjesta te se poduzeće paralelno pripremalo za „restart“ pri čemu su prioriteti bili očuvati radna mjesta, osigurati likvidnost do normalizacije poslovanja u 2021. godini, modificirati proizvode i usluge s ciljem povećanja sigurnosti gostiju te ubrzati projekte digitalizacije.

-Drago nam je što smo i dalje prvi izbor poslodavca u turizmu. Posebno nam je drago ovo priznanje dobiti u izazovnoj godini kao što je 2020. u kojoj nam je ključni prioritet očuvanje radnih mjesta uz ponovno pokretanje poslovanja u čemu su nas podržali naši socijalni partneri kao i naši djelatnici. Postupnim otvaranjem Valamarovih hotela i kampova tijekom lipnja na posao vraćamo sve veći broj zaposlenika sukladno potrebama posla sa zajedničkom željom da što uspješnije odradimo ovu sezonu, izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala.

Biti i ostati najpoželjniji poslodavac u turizmu jedan je od strateških ciljeva Valamar Riviere, ističu u priopćenju. S više od 20% udjela u BDP-u Hrvatske i oko 110.000 djelatnika, sektor turizma jedna je od ključnih strateških grana na koju je direktno ili indirektno vezano svako treće radno mjesto u gospodarstvu Hrvatske. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore