Početna
Nedjelja, 20.Rujna 2020 (00:51:13) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Radman prva, Stranić druga na kvizu ”Čitanjem do zvijezda”

SŠ Mate Balote Poreč, 10.06.2020. (20:55)

Učenice Srednje škole Mate Balote Roberta Radman, Lara Stranić i Larisa Pauletić u petak su sudjelovale u završnici online kviza “Čitanjem do zvijezda”.

Radilo se o trećem te ujedno i posljednjem ovogodišnjem krugu kviza u kojem se natjecalo 133 učenika iz cijele Hrvatske koji su stekli pravo sudjelovanja u samoj završnici.

Roberta Radman, učenica trećeg razreda opće gimnazije osvojila je prvo mjesto s čak 97 posto točnih odgovora, a Lara Stranić iz drugog razreda opće gimnazije drugo mjesto s visokih 91 posto točnosti.

Tema ovogodišnjeg kviza bila je znanstvena fantastika, a zadatak je bio pročitati tri kultna djela toga žanra: “Vodič kroz galaksiju za autostopere” Douglasa Adamsa, “Fahrenheit 451” Raya Bradburyja i “Vrli novi svijet" Aldousa Huxleyja te pokazati čim veće znanje o pročitanim knjigama.

-Ne smijemo zaboraviti i treću Balotinu predstavnicu, Larisu Pauletić, koja se plasirala na 37. mjesto, te od početka pokazivala timski duh, a uz svoje brojne sportske obveze našla vremena za i sudjelovanje na kvizu. Čestitke našim curama na rezultatima!, poručili su iz Balote.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra