Početna
Srijeda, 12.Kolovoza 2020 (22:44:07) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

HTZ: Najviše letova za Hrvatsku s tržišta Njemačke, Beneluxa i Francuske

Gospodarstvo, 04.06.2020. (13:01)
HTZ će tijekom lipnja i srpnja provoditi promotivnu kampanju „The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think“. (Foto: arhiva)
HTZ će tijekom lipnja i srpnja provoditi promotivnu kampanju „The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think“. (Foto: arhiva)

Najviše letova za Hrvatsku najavljeno je za drugu polovicu lipnja i početak srpnja i to prema zračnim lukama Split i Dubrovnik, ali i Zadar, Pulu, Zagreb i Rijeku. a očekuju se gosti s tržišta Njemačke, Beneluxa i Francuske, stoji u priopćenju Hrvatske turističke zajednice koja je podatke prikupila putem ureda predstavništva.

– Većina turističkog prometa u Hrvatskoj ostvaruje se kroz cestovni promet, odnosno kroz dolaske automobilom koji, s udjelom od oko 75 posto, predstavljaju najčešći način dolaska u našu zemlju. Ponovno „buđenje“ zračnog prometa pomoći će hrvatskim destinacijama, posebice Dubrovniku i Splitu, da budu dostupnije brojnim ljubiteljima putovanja, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić u priopćenju za medije.

Pula će, prema najavama, biti povezana letovima Ryanaira, Luxairtoursa i easyJeta s tržištem Beneluxa, a najavljeni su i letovi iz Pariza, Frankfurta, Düsseldorfa i Londona. Za zračne luke Rijeka i Zagreb najavljeni su letovi s tržišta Njemačke, Velike Britanije i Beneluxa.

Među najavljenim linijama za Split i Dubrovnik su letovi s područja Austrije, Beneluxa, Francuske te Njemačke, Mađarske, Norveške, Švedske i Danske.

Croatia Airlines, uz postojeće međunarodne linije iz Zagreba prema Frankfurtu, Amsterdamu, Kopenhagenu i Zürichu. Od 15. lipnja nudi i letove koji će Zagreb povezivati s Bruxellesom, Münchenom, Sarajevom, Londonom i Rimom, dok se od 16. lipnja nude letovi iz Zagreba za Dublin, odnosno od 18. lipnja za Beč. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6