Početna
Četvrtak, 13.Kolovoza 2020 (03:53:24) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

TZ Istre pokreće novu medijsku kampanju “Istrien so nah!”

Gospodarstvo, 04.06.2020. (10:52)

Počevši od ovog vikenda, Turistička zajednica Istre kreće u pojačano medijskom oglašavanje na turističkim tržištima Austrije i južne Njemačke, pod sloganom “Istrien so nah” (Istra tako blizu!)

Nadovezujući se na aktualne destinacijske kampanje koje se provode u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, od kojih se posljednja “Odmor koji zaslužuješ bliže je no što misliš” provodi na sedam europskih tržišta, Istra želi usmjeriti dodatnu pažnju na bliska i vjerna tržišta njemačkog govornog područja.

Promociju Istre TZ je aktivno je provodila i u razdoblju karantene Covid-19 pa su tako, među ostalim aktivnostima, realizirane i dvije značajne kampanje putem newslettera na više od 500 adresa na području Austrije i Njemačke.

– Kroz jedan je odaslana obavijest o stanju u Istri za vrijeme pandemije i dobrom upravljanju kriznom situacijom, dok je u drugom prezentirano otvaranje smještajnih i ugostiteljskih objekata, atrakcija i ostalih turističkih sadržaja, stoji u priopćenju za medije TZ Istre.

Dodatni poticaj pri izboru destinacije pružit će se oglašivačkim zamahom na online kanalima. Početak oglašavanja je planiran sutra, a trajat će šest tjedana te je namijenjen posjetiteljima u kampingu i privatnom smještaja.

Odabrani motivi istarskih panorama, od vizura Rovinja i obrisa njegove starogradske jezgre, sutona nad porečkom Peškerom uz UNESCO-ovu Eufrazijanu do otočja Brijuni i pulske Arene, prikazivat će se na odabranim mrežnim stranicama, portalima i društvenim mrežama u animiranim bannerima različitih formata, prilagođenim prikazu na osobnim računalima, tabletima, pametnim telefonima.

Za kreativna vizualna rješenja zaslužan je rovinjski Studio Tumpić/Prenc, dok su autori odabranih fotografija Danijel Bartolić, Frank Heuer, Nenad Šimunić, agencija BBDO i Studio Sonda. Oglasna kampanja provodi se u suradnji sa specijaliziranom agencijom za digitalni marketing PMC Active, a agencija I-dea Graphics, dugogodišnji partner Istarske turističke zajednice, vodi cjelokupnu produkciju virtualnih animiranih oglasa.

Uz Turističku zajednicu Istarske županije, oglašavanje financijski podržavaju Hrvatska turistička zajednica i vodeće hotelske kuće u Istri. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...