Početna
Subota, 4.Srpnja 2020 (23:19:15) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

HTZ provodi promotivnu kampanju na sedam europskih tržišta

Gospodarstvo, 01.06.2020. (12:21)

Sedam europskih tržišta, Slovenija, Austrija, Njemačka, Mađarska, Češka, Slovačka i Poljska područja su na kojima će Hrvatska turistička zajednica tijekom lipnja i srpnja provoditi promotivnu kampanju „The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think“.

Kampanja će se provoditi oglašavanjem na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama, oglašavanjem na Youtubeu, plasiranjem oglasa putem TV kanala, najčitanijih portala i tiskovina na pojedinom tržištu te kroz vanjsko oglašavanje na billboardima i digitalnim panelima. Kreiran je i novi promotivni video koji će biti korišten za oglašavanje.

– Prve povratne reakcije na pokrenutu kampanju su iznimno pozitivne. Uz kampanju koju provodimo, na dnevnoj bazi brojnim partnerima komuniciramo najnovije informacije o mogućnostima prelaska hrvatske granice i spremnosti smještajnih objekata za prijem gostiju. Svakim novim danom polako se budi optimizam te vjerujem da će u konačnici naš turistički promet tijekom lipnja, srpnja i kolovoza biti puno bolji nego što smo se nadali prije mjesec dana na vrhuncu krize izazvane pandemijom korona virusa, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić napomenuvši da kada se stvore dobri epidemiološki uvjeti, ista kampanja krenut će i na tržištima Italije, Francuske i Nizozemske.

Promotivni materijali prilagođeni su na svih šest jezičnih varijanti te uključuju turističke proizvode koji su nabolje prihvaćeni na određenim tržištima i motiv su dolaska gostiju u ovo doba godine.  

U Velikoj Britaniji, Skandinaviji, SAD-u, Kanadi, Kini, Južnoj Koreji, gdje je Hrvatska prvenstveno avio destinacija, provodi se kampanja na online platformi Enjoy The View From Croatia u koju se svojim fotografijama i videima mogu uključiti svi sudionici hrvatskog turističkog sektora. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Scan4menu Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore