Početna
Četvrtak, 13.Kolovoza 2020 (04:34:02) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Promohotel: Budućnost turizma počinje danas!

Gospodarstvo, 09.11.2005.
(Izvor:gradpula.com/dp)Budući da se Promohotel kao sajam opreme za turizam i ugostiteljstvo održava već po osamnaesti put, uz sudjelovanje izlagača i četiriju zemalja, znači da je interes proizvođača i kupaca velik, jer se tu plasiraju nove ideje i tehnologije, što je u eri velikih investicija u turizmu izuzetno važno - otvarajući danas u podne sajam Promohotel rekao je Franko Palma, predsjednik Hrvatske udruge hotelijera i Uprave Riviere d.d. Poreč. Posebno je pritom pohvalio organiziranje prvog regionalnog natjecanja učenika srednjih turističko-ugostiteljskih škola u flambiranju slanih i slatkih jela pod nazivom "Promo junior".

Na Promohotelu koji je otvoren do 12. studenog predstavlja se 120 izlagača iz Austrije, Italije, Slovenije i cijele Hrvatske, nudeći turističkoj privredi najsuvremenije proizvode i tehnološka rješenja iz te oblasti. Na sajmu će se organizirati više tematskih rasprava, a prvi okrugli stol je već danas organizirao stručni časopis za ugostiteljstvo i turizam UT pod nazivom "Turistički trendovi: Budućnost počinje danas".

"Informatičke tehnologije u turizmu" tema je sljedećeg okruglog stola u organizaciji informatičke tvrtke INFOSIT d.o.o. iz Poreča.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6