Početna
Subota, 4.Srpnja 2020 (22:22:25) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Online edukacija o tržištu električne energije za gospodarstvenike

Gospodarstvo, 30.05.2020. (20:27)
Ilustracija: Digitalna komora
Ilustracija: Digitalna komora

Koriste li hrvatski gospodarstvenici najpovoljniji model opskrbe strujom, ili imaju prostora za dodatne uštede i poboljšanja?

Putem portala Digitalna komora članice Hrvatske gospodarske komore mogu koristiti edukativne materijale o tržištu električne energije u Hrvatskoj, i detaljnije se informirati o ugovorima o opskrbi električnom energijom, zajamčenoj opskrbi, tržišnom i reguliranom dijelu cijene, obračunskoj vršnoj radnoj snazi, naknadama za obnovljive izvore energije.

Riječ je o segmentima koji su u ingerenciji Hrvatske energetske regulatorne agencije, a mogu značajno utjecati na trošak poslovanja. Na raspolaganju su i informacije o modelima koje poduzetnicima nude opskrbljivači električnom energijom. Također, pojašnjava se i kako se uključiti u sustav proizvodnje električne energije za vlastite potrebe.

-HGK je kroz rad svojih strukovnih udruženja pokrenula besplatne edukacije o tržištu električne energije. Uz niz edukacija koje su održane u županijskim komorama, pa i u Županijskoj komori Pula, sada su takve informacije dostupne i putem portala Digitalna komora, javljaju iz HGK - Županijske komore Pula. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Scan4menu Poreč
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra