Po?etna
Četvrtak, 29.Srpnja 2021 (19:27:20) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Poreč  ti nas upotpunjuješ; smještaj; destinacije; otkrijte poreč; gastronomija
Valfresco

Online edukacija o tržištu električne energije za gospodarstvenike

Gospodarstvo, 30.05.2020. (20:27)
Ilustracija: Digitalna komora
Ilustracija: Digitalna komora

Koriste li hrvatski gospodarstvenici najpovoljniji model opskrbe strujom, ili imaju prostora za dodatne uštede i poboljšanja?

Putem portala Digitalna komora članice Hrvatske gospodarske komore mogu koristiti edukativne materijale o tržištu električne energije u Hrvatskoj, i detaljnije se informirati o ugovorima o opskrbi električnom energijom, zajamčenoj opskrbi, tržišnom i reguliranom dijelu cijene, obračunskoj vršnoj radnoj snazi, naknadama za obnovljive izvore energije.

Riječ je o segmentima koji su u ingerenciji Hrvatske energetske regulatorne agencije, a mogu značajno utjecati na trošak poslovanja. Na raspolaganju su i informacije o modelima koje poduzetnicima nude opskrbljivači električnom energijom. Također, pojašnjava se i kako se uključiti u sustav proizvodnje električne energije za vlastite potrebe.

-HGK je kroz rad svojih strukovnih udruženja pokrenula besplatne edukacije o tržištu električne energije. Uz niz edukacija koje su održane u županijskim komorama, pa i u Županijskoj komori Pula, sada su takve informacije dostupne i putem portala Digitalna komora, javljaju iz HGK - Županijske komore Pula. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom