Početna
Subota, 4.Srpnja 2020 (23:43:26) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U četvrtak webinar o pokazateljima održivosti turizma na Mediteranu

Poreština, 30.05.2020. (18:45)

Pod kapom europskog projekta WINTER MED se u lipnju i srpnju putem webinara predstavljaju dobre prakse održivog i odgovornog turizma u destinacijama na Mediteranu.

Prvi webinar je na rasporedu u četvrtak 4. lipnja od 10:30 do 12 sati, a vodit će ga Institut za poljoprivredu i turizam Poreč. Govorit će dr. sc. Kristina Brščić, dr. sc. Danijela Poljuha, Tina Šugar i Katarina Lovrečić s porečkog Instituta te Dalibor Cvitković, direktor Turističke zajednice grada Malog Lošinja.

-Održivi razvoj turizma kontinuirani je proces, a mjerenje i promatranje pokazatelja vezanih uz turističku aktivnost u destinaciji ima važnu ulogu u planiranju razvoja, navode iz porečkog Instituta, koji će govoriti o iskustvu stečenom na projektu MITOMED+ u sklopu kojeg je razvijen i testiran sustav pokazatelja i online otvorena platforma.

Online platforma prati ekonomske, socijalne i okolišne pokazatelje pomorskog i obalnog turizma te omogućuje usporedbu s drugim destinacijama.

Za sudjelovanje se treba registrirati ovdje, do 3. lipnja u 10 sati. Nakon prijave sudionici će dobiti link za pristup webinaru. Pitanja će se moći postavljati prije, tijekom i nakon završetka webinara, a voditelji će na njih odgovarati u dijelu Pitanja & Odgovori. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Scan4menu Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno