Po?etna
Četvrtak, 29.Srpnja 2021 (19:34:21) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Poreč  ti nas upotpunjuješ; smještaj; destinacije; otkrijte poreč; gastronomija
Valfresco

U tijeku su upisi na trenerski studij u Zagrebu

Sport, 28.05.2020. (16:24)
Ilustracija (Pixabay)
Ilustracija (Pixabay)

Iz Sportske zajednice Grada Poreča podsjećaju da će od 1. lipnja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu krenuti predaja prijava za razredbeni ispit za izvanredni i redoviti preddiplomski stručni studij Izobrazbe trenera.

Prijava za razredbeni ispit šalje  se  preporučenom poštom od  1.lipnja  do  10. lipnja na  adresu Kineziološkog fakulteta, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15 (s naznakom Studijski centar za izobrazbu trenera), na propisanom obrascu koji se preuzima s internetske stranice KIF- a.

Kanditati će moći upisati smjer fitnesa, kondicijske pripreme sportaša, sportske rekreacije i raznih sportova. Svi pristupnici moraju izvršiti prijavu elektroničkim putem preko Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVu) koji se nalazi pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje, a prijaviti se moraju i oni koji nisu polagali državnu maturu.

Prijave za upis na studij u eventualnom rujanskom roku za nepopunjena upisna mjesta na svim smjero vima i primat će se od 31.kolovoza do 4. rujna. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore