Početna
Subota, 4.Srpnja 2020 (22:31:46) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U tijeku su upisi na trenerski studij u Zagrebu

Sport, 28.05.2020. (16:24)
Ilustracija (Pixabay)
Ilustracija (Pixabay)

Iz Sportske zajednice Grada Poreča podsjećaju da će od 1. lipnja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu krenuti predaja prijava za razredbeni ispit za izvanredni i redoviti preddiplomski stručni studij Izobrazbe trenera.

Prijava za razredbeni ispit šalje  se  preporučenom poštom od  1.lipnja  do  10. lipnja na  adresu Kineziološkog fakulteta, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15 (s naznakom Studijski centar za izobrazbu trenera), na propisanom obrascu koji se preuzima s internetske stranice KIF- a.

Kanditati će moći upisati smjer fitnesa, kondicijske pripreme sportaša, sportske rekreacije i raznih sportova. Svi pristupnici moraju izvršiti prijavu elektroničkim putem preko Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVu) koji se nalazi pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje, a prijaviti se moraju i oni koji nisu polagali državnu maturu.

Prijave za upis na studij u eventualnom rujanskom roku za nepopunjena upisna mjesta na svim smjero vima i primat će se od 31.kolovoza do 4. rujna. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Scan4menu Poreč