Početna
Srijeda, 12.Kolovoza 2020 (23:37:35) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Njemački RTL posjetio Valamarov kamp Lanterna

Gospodarstvo, 27.05.2020. (11:30)
RTL u Lanterni: direktorica kampa Lanterna Danijela Zgrablić i Tea Pestotnik Prebeg, direktorica kvalitete u Valamaru
RTL u Lanterni: direktorica kampa Lanterna Danijela Zgrablić i Tea Pestotnik Prebeg, direktorica kvalitete u Valamaru

Nakon što je prošlog tjedna Valamarov kamp Lanterna posjetila austrijska državna televizija ORF koja je snimala priču o tome kako se Valamar priprema za otvorenje sezone, sličnu priču jučer je u istom kampu snimio i njemački RTL, stoji u priopćenju za medije Valamara koji je istaknuo kako se, zahvaljujući pozitivnoj epidemiološkoj situaciji, Hrvatska percipira kao jedna od najsigurnijih mediteranskih destinacija za sezonu 2020.

Lanterna Premium Camping Resort otvoren je u petak, 22. svibnja.

– Drago nam je vidjeti prve goste u kampu. Prednjače Nijemci i Slovenci, a bilježimo i prva noćenja austrijskih turista. Pripremili smo program zdravstvenih, sigurnosnih i ekoloških standarda te smo unaprijedili protokole čišćenja kako bi dodatno osnažiti higijenske standarde, istaknula je u priopćenju direktorica kampa Lanterna, Danijela Zgrablić.

U posljednjih 60 dana Valamar je modificirao svoje proizvode i ubrzao razvoj digitalizacije kako bi unaprijedio usluge za ovu sezonu. Smještajni kapaciteti hotela, ljetovališta i kampova smanjit će se za 20 posto kako bi se osiguralo još više prostora gostima u restoranima, na recepciji, bazenima, na plaži i u ostalim zajedničkim sadržajima.

Valamar će implementirati i nove programe poput „V Health & Safety“ i „CleanSpace 100% privacy“ što uključuje programe zdravstvenih, sigurnosnih i ekoloških standarda, prijavu i odjavu gostiju putem interneta preko "Online recepcije“. Koncept Bed & Brunch“ umjesto polupansiona nudi produženi doručak i brunch, a „Valfresco Direkt“ će omogućiti građanima i turistima online narudžbu, kupnju i dostavu proizvoda domaćih OPG-ova. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno