Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (03:36:41) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Žene u biznisu: virtualni sastanak članica istarskog ogranka Kruga

Gospodarstvo, 25.05.2020. (08:23)

Istarske članice Udruge poslovnih žena Krug na virtualnom su sastanku raspravljale o problemima s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju, koje trpi velike posljedice uzrokovane koronavirusom.

Predsjednica uprave pulskog Tehnomonta i predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca Gordana Deranja osvrnula se na potporne mjere na državnoj i lokalnoj razini, poslovna očekivanja za ovu godinu kao i poslovanje u Grupi Tehnomont. Predstavnice računovodstvene struke, koje djeluju i putem svojih strukovnih udruženja, informirale su o pojačanom poslovanju i aktivnostima u ovom sektoru vezano uz primjenu i ostvarivanje prava na potpore na lokalnoj i regionalnoj razini.

Predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić informirala je članice Kruga o stanju u istarskom gospodarstvu po sektorima.

„Niz godina do sada u ovom mjesecu obilježavali smo Svjetski dan poduzetnica našim akcijama posjete tvrtkama u kojima su žene u većini kao radna snaga, i kupovanjem njihovih proizvoda. Također, kandidirale smo naše poduzetnice i menadžerice za visoko priznanje Najbolje poduzetnice i Najbolje menadžerice Hrvatske“, rekla je predsjednica istarskog ogranka Kruga Gordana Restović. Zahvaljujući tome imali smo priliku podijeliti uspjeh izabranih najboljih poslovnih žena među kojima su bile: Gordana Deranja, Milena Perković, Danijela Kasumović Maružin, Milena Mičić, Vesna Grubešić, Vesna Plavšić i Zrinka Bokulić, zaključila je Restović. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...