Početna
Četvrtak, 28.Siječnja 2021 (00:31:49) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Otvorene prijave za besplatni webinar za poticaje u poljoprivredi

Poreština, 22.05.2020. (14:02)

Besplatni webinar „Poticanje nepoljoprivrednih djelatnosti u poljoprivrednom gospodarstvu“ održat će se u četvrtak, 28 svibnja u 10 sati, a namijenjen je poljoprivrednicima koji žele razvijati ili pokrenuti nepoljoprivrednu djelatnost kroz financiranja putem fondova Europske unije.

Pod nepoljoprivrednom djelatnošću smatra se prerada, marketing i izravna prodaja, usluge u ruralnim područjima, tradicijski i umjetnički obrti i turizam u ruralnom području.

Webinar će biti usmjeren ka trenutno otvorenim natječajima Podmjeri 6.4. „Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti“ te Podmjeri 6.2. „Ulaganja u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Edukaciju će voditi tim tvrtke Razvojni centar koji ima iskustva u prijavama i provedbama EU projekata, specijaliziran za razvojne projekte s naglaskom na inovacije, održiv rast i razvoj u područjima poduzetništva, turizma i ruralnog razvoja.

Prijave su otvorene do srijede, 27. svibnja, a formular se nalazi na linku. Organizatori webinara su Poduzetnički inkubator Poreč u suradnji s Razvojnim centrom. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
Pekara Tre Fiori - Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom