Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (13:48:11) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Podzemni spremnici uskoro i kod hotela Palazzo

Poreština, 16.05.2020. (10:39)

Podzemni spremnici za otpad uskoro će biti postavljeni i kraj hotela Palazzo - radovi kreću u ponedjeljak i trebali bi završiti do kraja mjeseca, javljaju iz Usluge. Mole građane za poštivanje privremene prometne regulacije koja će biti na snazi dok traju radovi.

Lokacija kod hotela Palazzo je jedna od sedam točaka u užem centru grada predviđena za postavljanje podzemnih spremnika.

Ranije su već postavljena dva seta u sklopu rekonstrukcije gradske rive, te po jedan u Prvomajskoj i Caprinovoj ulici. U tijeku je ishođenje uporabnih dozvola nakon čega će stanari ovih dijelova grada dobiti kartice za korištenje novih spremnika.

Svaki set se sastoji od četiri podzemna spremnika. Jedan je volumena 5 kubičnih metara te je namijenjen za sakupljanje miješanog komunalnog otpada, dok ostala tri spremnika imaju volumen po 3 kubična metra i namijenjeni su za odvojeno sakupljanje papira, stakla, plastike i metala. 

U Peškeri će se postojeći spremnici zamijeniti novima većeg volumena; za tu je lokaciju u tijeku postupak ishođenja građevinske dozvole. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra