Početna
Utorak, 11.Kolovoza 2020 (12:08:27) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

New York: Agrolagunina ulja ovjenčana zlatom i srebrom

Gospodarstvo, 14.05.2020. (06:59)

Na uglednom natjecanju maslinovih ulja NYIOOC World Olive Oil Competition održanom u američkom gradu New Yorku, Agrolagunino ekstradjevičansko maslinovo ulje Ol Istria Selekcija osvojilo je zlato u kategoriji blagih ulja. U istoj kategoriji njihovo ulje Ol Istria Picholine osvojilo je srebro.

Ispitano je 900 ulja iz 26 zemalja. Ovo je druga godina zaredom da maslinova ulja Ol Istria osvajaju nagrade na tom renomiranom natjecanju.

-U ovoj iznimno izazovnoj godini dobivene nagrade su nam dodatna motivacija i najbolji pokazatelj kontinuiteta u kvaliteti naših maslinovih ulja koji su rezultat spoja stoljetne tradicije, najsuvremenije tehnologije proizvodnje, puno rada i truda naših zaposlenika, istaknuo je direktor vinarstva i proizvodnje Milan Budinski.

Kako navode iz Agrolagune, uspješnost Ol Istria maslinovih ulja leži u kontroliranom procesu od početka do kraja proizvodnje. 

-Na najvećem masliniku u Hrvatskoj, na ukupno 220 hektara maslinika, na pet lokacija uz more, masline se prerađuju unutar 12 sati nakon berbe, čime se osigurava osnova za vrhunsku kvalitetu ekstradjevičanskog ulja. Ol Istria Selekcija je ekstradjevičansko maslinovo ulje dobiveno odabirom više sorti maslina izvanredne kvalitete, od ručno branih neoštećenih plodova maslina, navode među ostalim u priopćenju za medije. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6