Početna
Utorak, 1.Prosinca 2020 (21:30:31) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Nakon 45 godina kao tajnica, Nela iz Općine odlazi u mirovinu

Iz Grada Poreča, 11.05.2020. (16:06)
Nela iz Općine odlazi u mirovinu
Nela iz Općine odlazi u mirovinu

Nakon punih 45 godina staža, 12 različitih gradonačelnika, tajnica Nela Gergeta Prša, poznatija svima jednostavno kao Nela iz Općine, odlazi u zasluženu mirovinu.

U gradskoj je upravi počela raditi još 1974., a tajnica gradonačelnika postaje 1976. godine. Aleksandar Ribarić, Lenjin Rakovac, Drago Restović, pokojni Šime Kalčić, Miro Dodić, pokojni Đenio Radić, Branko Gulić, Stevo Žufić, Rodoljub Kosić, Josip Maras, Edi Štifanić i trenutni gradonačelnik Loris Peršurić bili su gradonačelnici kojima je bila tajnica i s kojima je surađivala, uvijek puna pozitivnog duha i suosjećanja.

Nela je nerijetko bila prvi glas i prvo lice s kojima su se mnogi susretali po dolasku u gradsku upravu, a tijekom svog radnog vijeka postala je i sinonim za tu ustanovu.

Na današnjem oproštajnom druženju naglasila je kako je kroz 45 godina rada prošla svakakve situacije – od dežurstava za vrijeme rata do koronavirusa, od brojnih gostiju i prijatelja grada, do velikih događanja.

Gradonačelnik Loris Peršurić zahvalio se Neli na lijepoj suradnji i ljudskosti koju je uvijek, prema svima pokazivala, poželjevši joj mirnu, zdravu i veselu mirovinu. Svi koji je poznaju, znaju da je za Nelu ovo samo početak novog i uzbudljivog razdoblja u životu. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno