Početna
Četvrtak, 6.Kolovoza 2020 (09:48:41) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Restoran Pentola Poreč

NK Višnjan 1957 organizirao akciju uređenja travnjaka i klupskih prostorija

Sport, 04.05.2020. (12:11)

Članovi udruge okupljene oko Nogometnog kluba Višnjan 1957. jučer su bili u još jednoj u nizu radnih akcija kojom poomažu rad kluba.

Unatoč tome što je klub prestao s treninzima svih kategorija već 11. ožujka sukladno preporukama stožera civilne zaštite, članovi i volonteri kluba i dalje pomažu radu udruge NK Višnjan 1957. Tako je u akciji, trećoj po redu od osnutka udruge, uređen travnjak S.C. Pineta te klupskih prostorija.

– Ovim se putem se u ime udruge zahvaljujem svim sudionicima ove radne akcije, izjavio je tajnik kluba Antonio Štifanić dodajući da je interes za akciju bio i mnogo veći, ali su iz kluba poštivali mjere predostrožnosti zbog koronavirusa, te su je organizirali u manjem opsegu.

U nedjeljnoj akciji sudjelovali su predstavnici uprave kluba Antonio Bratović, Stjepan Sinožić i Antonio Štifanić, predstavnici veteranske ekipe Alen Korlević i Damir Milokanović, predstavnici seniorske ekipe Marin Matić, Petar Pavletić, Luka Kotorac i Teodor Jehnić, te trener prve momčadi i voditelj omladinskog pogona Nikola Stanić.

Kako usput javljaju, došlo je i do kadrovskih promjena u klubu.

Novi predsjednik je Adrijano Štifanić, dopredsjednik je Bernard Deklić, a tajnik je Antonio Štifanić. Osim spomenute trojke u upravnom odboru kluba sjede još i Stjepan Sinožić, Nikica Stanić, te novopridošli Antonio i Goran Bratović. Za predsjednika Nadzornog odbora imenovan je Erik Legović, dok su članovi tog tijela i Marin Matić, te Teodor Jehnić. Seniorska momčad i omladinski pogon i dalje su pod vodstvom Nikole Stanića.

Iako je još tekuća, a i sljedeća sezona upitna iz kluba poručuju kako će spremni dočekati novu prvenstvenu sezonu.

– Ako se ukaže prilika i mogućnost, klub je spreman osnovati i juniorsku kategoriju, za koju postoje preduvjeti, te sa seniorskom ekipom otići i rang više i zaigrati 1. ŽNL., stoji u priopćenju N.K. Višnjan 1957. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji