Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (00:50:59) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Stožer civilne zaštite Poreč: Pojačani nadzor tijekom blagdanskog vikenda

Iz Grada Poreča, 09.04.2020. (15:21)

Danas je uži sastav Stožera Civilne zaštite Grada Poreča-Parenzo dogovorio dodatne mjere nadzora i zaštite zdravlja svih građana, ususret produženom blagdanskom vikendu.

Kako bi se izbjeglo okupljanje većeg broja ljudi na jednom mjestu i nepridržavanje propisanih mjera, članovi Stožera odlučili su tijekom uskrsnih blagdana, od petka 10. travnja do ponedjeljka, 13. travnja 2020., pojačano nadzirati područje Poreča.

Policijski službenici, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe, komunalni i prometni redari pojačano će nadzirati područja oko trgovačkih centara u ulici Mate Vlašića, sportska i dječja igrališta, plaže i šetnice uz more. Uz stroge uvjete zaštite i stalnu dezinfekciju, tržnica i ribarnica bit će otvorene.

Iz Stožera napominju kako se sve mjere i nadzor obavljaju isključivo s ciljem zaštite zdravlja svih građana, naročito onih koji spadaju u rizične skupine. Uz najavljeno lijepo vrijeme i pojačanu nabavu ususret blagdanu, Stožer pojačanim nadzorom želi očuvati odlične rezultate u borbi protiv širenja koronavirusa.

–Sad nije vrijeme za opuštanje, jer virus ne prepoznaje Uskrs i našu želju da ga proslavimo sa svojim najdražima. Važno je da se svi zajedno i u ovim blagdanskim trenucima pridržavamo propisanih mjera i na taj način vodimo računa o svom, ali i zdravlju onih oko nas. Nemojmo ugroziti sve dobro do sada učinjeno i dajmo sve od sebe kako bi se naš život što prije vratio u normalu, poručuju iz Stožera civilne zaštite Grada Poreča-Parenzo. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra