Početna
Utorak, 31.Ožujka 2020 (16:09:03) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Hipnoterapija za odvikavanje od pušenja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Zabrana korištenja svih igrališta na području Grada Poreča-Parenzo

Iz Grada Poreča, 20.03.2020. (13:00)

Na području Grada Poreča-Parenzo privremeno će se zabraniti korištenje svih dječjih igrališta, kako bi se onemogućio blizak kontakt djece s obzirom na preporuku o nužnom razmaku među osobama. Odluka je sukladna preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, s ciljem daljnjeg provođenja mjera Vlade RH za suzbijanje širenja korona virusa te dodatne zaštite stanovništva.

Na igralištima su u tu svrhu istaknute obavijesti o zabrani korištenja Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a komunalni redari će obilaziti igrališta i kontrolirati pridržavanje ove preventivne mjere.

Osim dječjih igrališta, već ranije iz istog razloga zabranjeno je korištenje polivalentnih igrališta i drugih sadržaja (fitness sprave i slični sadržaji) na otvorenom na javnim površinama na području Grada Poreča-Parenzo. Javna rasvjeta u njihovoj blizini je isključena.

Još jednom apeliramo - budite odgovorni, pridržavajte se preporuka i mjera Nacionalnog i stožera civilne zaštite i ne provodite vrijeme u grupama, ne riskirajte svoje zdravlje i zdravlje ostalih građana.Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina