Početna
Nedjelja, 5.Travnja 2020 (15:59:35) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Hipnoterapija za odvikavanje od pušenja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Novigrad: Od sutra svakodnevna dezinfekcija javnih gradskih površina nakon 20 sati

Istra, 19.03.2020. (15:26)
Ilustracija (jabuka.tv)
Ilustracija (jabuka.tv)

Djelatnici novigradskih komunalnih poduzeća „Neapolis“ i „6. Maj“ započet će u petak 20. ožujka sa svakodnevnom primjenom preventivnih mjera dezinfekcije ulica i javnih površina na najfrekventnijim područjima šireg centra grada, javljaju iz novigradske uprave.

Dezinfekcija ulica i javnih površina odvijat će se u večernjim i noćnim satima, nakon 20 sati, stoga se građani mole da se od 20 sati nadalje suzdrže od izlazaka iz svojih stanova i kuća i kretanja u područjima provedbe dezinfekcije, kako ne bi došlo do udisanja dezinficijensa.

Dezinfekciju će na području dostupnih mu ulica i javnih površina provesti specijalizirano vozilo 6. maja (prema skici u privitku, dostupna je OVDJE > ruta kretanja označena crvenom bojom), dok će dezinfekciju drugih javnih i frekventnih, a tom vozilu nepristupačnih lokacija, ručnim pumpama obaviti djelatnici Neapolisa (polivalentna igrališta u svim gradskim naseljima, okoliš i ulazi u trgovine, banke, zdravstvene ustanove i druge javne prostore…). (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6