Početna
Utorak, 31.Ožujka 2020 (15:44:42) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Hipnoterapija za odvikavanje od pušenja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Ovog tjedna u POUP-u: Zadnji tjedan Zlatnog zuba

Kultura, 09.03.2020. (16:01)

U porečkom kazalištu u tijeku je 13. Zlatni zub, festival komedije i smijeha.

Danas u 20 sati na rasporedu je predstava (Dis)funkcija glave redatelja Ivana Lea Lema u izvedbi Scena Gorica.

Sutra u 18 i 20 sati na rasporedu je stand up show “Mi muškarci, vi žene” Splitske Scene

U srijedu u 20 sati Istarsko narodno kazalište Pula izvodit će istarska varijantu srednjovjekovne lakrdijaške satire, Mistero Buffo. Dijete našeg vremena, drama redateljice Helene Petković u izvedbi kazališta PlayDrama održat će se u četvrtak u 20 sati.

U petak 20 sati u foajeu kazališta izvest će se kabaret Bruti šporki istrijanski pirati praćen glazbom Part Time Banda. U subotu, u 17.30 i 20 sati kazalište Moruzgva izvodi cabaret „Preko veze” autora teksta i redatelja Ivana Lea Leme, nakon čega slijedi dodjela nagrade Zlatni zub i zatvaranje festivala.

Ulaznice za predstave dostupne su na blagajni Učilišta i na internetskoj stranici rezervacije-poup.hr.

U četvrtak u 19 sati otvara se skupna izložba nagrađenih članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika Istre “Ima li umjetnosti nakon interneta?” u Maloj galeriji. Na izložbi će biti predstavljeni radovi Tomislava Brajnovića, Milana Marina, Denisa Sardoza, Karla Paliske, Fulvia Juričića, Gorane Težak, Dražena Turkovića, Silvana Konjevoda, Nataše Bezić, Ive Džaja, Ljiljane Vlačić, Roberte Vilić i Davora Klimana.

Izložba se organizira u suradnji s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika Istre, a otvorena je do 28. ožujka. Radno vrijeme galerije je svakim danom od 10 do 13 sati te od 16 do 20 sati, dok je nedjeljom i blagdanima zatvorena.

Program je realiziran uz potporu Grada Pule, Upravnog odjela za kulturu Istarske županije, Turističke zajednice Grada Pule, Grada Poreča, Turističke zajednice Grada Poreča i Pučkog otvorenog učilišta Poreč. Ulaz je besplatan. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno