Početna
Petak, 3.Srpnja 2020 (22:59:35) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Mažoretkinje Višnjana postale državne prvakinje

Sport, 05.03.2020. (19:40)

Mažoretkinje Višnjana i Tara bilježe izvrstan nastup na 35. državnom turniru održanom krajem veljače u Čazmi u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske (SMPTH).

Djevojke su se natjecale u više kategorija i uzrasta te kući ponijele dvije zlatne, pet srebrnih i jednu brončanu medalju. Prvo mjesto osvojile su Melany Korlević, Lana Ritoša i Jelena Kraljević (trio mace juniori) te Lana Pavković i Ivana Kraljević (duo acrobatic baton senior).

Drugo mjesto su osvojile Lana Ritoša (junior solo mace), Ivana Kraljević (senior solo pompon), Jennifer Štifanić, Lucia Pavletić i Martina Grudić (senior trio mace), Ema Ritoša i Nina Smolica (junior duo acrobatic baton) i Ivana Kraljević (senior solo acrobatic baton). Treće mjesto je zauzela Lucia Pavletić (senior solo mace).

Tarske mlađe mažoretkinje Renee Bernobić i Sara Jakovljević uspjele su u jakoj konkurenciji solo pompon kadetkinja i duo pompon kadetkinja zauzeti visoko 9. mjesto.

Trenerica i voditeljica Nadia Aarnoudse ističe kako je ponosna na djevojke i njihove izvedbe te mažoretkinje nastavljaju s pripremama za više turnira koji su pred njima u ovoj natjecateljskoj sezoni. (dm)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Scan4menu Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom