Početna
Utorak, 7.Travnja 2020 (18:36:35) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Online terapije i savjetovanja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Porečki harmonikaši Nikola Antolović, Lena Pelaić, Gabriel Milohanić, Vita Blažević nagrađeni u Zagrebu

Kultura, 04.03.2020. (10:13)

Porečki harmonikaši, učenici Umjetničke škole, Nikola Antolović, Lena Pelaić, Gabriel Milohanić, Vita Blažević osvojili su prve nagrade na 58. Regionalnom natjecanju iz harmonike u Zagrebu održanom u nedjelju.

Nikola Antolović, učenik 5. razreda u II. kategoriji osvojio je 1. nagradu pod mentorstvom profesora Paola Peruška, kao i Vita Blažević, učenica 6. razreda, koja je u III. kategoriji osvojila 1. nagradu.

Lena Pelaić, učenica 4. razreda u II. kategoriji osvojila je 1. nagradu pod mentorstvom profesorice Ane Šterpin Zagoranski. Gabriel Milohanić, učenik 6. razreda u III. kategoriji osvojio je 1. nagradu pod mentorstvom profesorice Tamare Ignjatović.

– Posljednjih se godina, zbog malog broja natjecatelja, regionalno natjecanje održava samo na jednom mjestu za cijelu Hrvatsku te su ove godine u Zagrebu nastupali samo najbolji učenici iz cijele Hrvatske, njih 36 u svim kategorijama. Ponosni smo što je učiteljica porečke škole Ana Šterpin Zagoranski bila i članica ocjenjivačkog suda na regionalnom natjecanju, kao i na naše učenike zbog izvrsnih nastupa i osvojenih nagrada, izjavila je u priopćenju za medije Sanjica Sara Radetić, ravnateljica Umjetničke škole Poreč.

Svojim su nastupom i osvojenom prvom nagradom Nikola Antolović, Vita Blažević, Lena Pelaić i Gabriel Milohanić osigurali su nastup na Državnom natjecanju koje će se održati na Muzičkoj akademiji u Zagrebu od 30. ožujka do 4. travnja. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...