Početna
Utorak, 31.Ožujka 2020 (15:26:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Hipnoterapija za odvikavanje od pušenja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Ovog tjedna u POUP-u: U tijeku Zlatni zub, festival komedije i smijeha

Kultura, 03.03.2020. (09:43)

U kazalištu Poreč započinje 13. Zlatni zub, festival komedije i smijeha koji traje do 14. ožujka. Na programu su komedije, stand up show i koncerti, a ulaznice se mogu kupiti i rezervirati na rezervacije@poup.hr.

U subotu, 7. ožujka u 20 sati igra predstava Sirena i Viktorija redatelja Filipa Grinvalda u izvedbi Teatra Rugantino. U nedjelju u 17 sati pulski Teatar Naranča izvodi predstavu Tri sestre, a u ponedjeljak, 9. ožujka u 20 sati, Scena Gorica izvest će predstavu (Dis)funkcija glave redatelja Ivana Lea Lema.

Potpun program 13. Zlatnog zuba dostupan je na internet stranicama Pučkog otvorenog učilišta.

Gostujuća predstava Marche Teatra iz Italije Food; può contenere tracce di…, zakazana za četvrtak i petak otkazana je zbog aktualnih svjetskih zbivanja. U tijeku je povrat novca kupljenih ulaznica na blagajni Učilišta ili izravno na bankovni račun.

U Maloj galeriji otvorena je etnografska izložba Tradicijska znanja i umijeća: Nematerijalna kultura Istre na nacionalnoj listi i listama UNESCO-a Ivone Orlić i Tamare Nikolić Đerić, autorica i kustosica Etnografskog muzeja Istre.

Izložba je otvorena do 7. ožujka, a radno vrijeme galerije je svakim danom od 10 do 13 sati i od 16 do 20 sati, osim nedjeljom i blagdanima. Ulaz je besplatan. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno