Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (23:14:18) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
Virtualna učionica POUP-a

Održano posljednje kolo Istarske zimske lige u trčanju

Sport, 02.03.2020. (10:20)

Jučer je, unatoč lošem vremenu, preko 180 natjecatelja iz svih kategorija sudjelovalo na posljednjem kolu Istarske zimske lige u trčanju u Vodnjanu koje je proslavilo svoju petnaestu sezonu.

U muškoj juniorskoj konkurenciji 1. mjesto u ligi osvojio je Marko Milovanović iz AK Istra Pula, 2. mjesto osvojio je Marko Ruba, također iz AK Istra Pula, a 3.mjesto pripalo je Marku Jakačiću iz ISTRun-a.

U juniorskoj konkurenciji kod žena u ligi je najbolja bila Noa Šajatović iz AK Istra Pula, 2. mjesto osvojila je Emma Fornažar, TK Pula, a 3. mjesto Lara Tomić, AK Istra Pula.

Kod seniora u muškoj konkurenciji najbolji je bio Banjamin Skok, ŠD 3šport iz Slovenije, 2.mjesto pripalo je Ljubi Zajkovski, DSR maraton – Uljanik, dok je 3. mjesto zaslužio porečki maratonac Ivan Stanić iz TK Albona Extreme.

U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela naša Barbara Belušić iz AK Istra Pula, ispred Ede Peruško iz DSR maraton – Uljanik te Christine Fardell, DSR Fun&run, Švedska.

Barbara Belušić iz AK Istra Pula je i ukupni pobjednik lige, a dodijeljene su i plakete za najstarijeg natjecatelja - Josipu Madeniću Bepi, plaketa za najbrojniju ekipu – ISTRun-u koja je sudjelovala s preko 50 trkača, te Plavoj Laguni za dugogodišnju suradnju.

Ovo izdanje Istarske zimske lige u trčanju startalo je 3. studenog prošle godine u Medulinu, nastavilo se u Poreču (17. studenog), Pazinu (01. prosinca), slovenskom Sečovlju (15. prosinca), Sv. Petru u Šumi (26. siječnja), Rapcu (26. siječnja), Novigradu (09. veljače) i Puli (23. veljače) te je okončano posljednjim kolom u Vodnjanu. (ls)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji