Početna
Srijeda, 27.Siječnja 2021 (23:00:33) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Jobsova udovica razdijelit će svoje bogatstvo

Zanimljivosti, 01.03.2020. (16:28)
(Izvor:Bug Online)Link
Laurene Powell Jobs (Flickr)
Laurene Powell Jobs (Flickr)

Udovica suosnivača Applea Stevea Jobsa, Laurene Powell Jobs, danas je u posjedu bogatstva naslijeđenog većinom od pokojnog supruga. Prema Forbesu "teška" je nešto preko 22 milijarde dolara, većinom u obliku dionica Applea i Disneya. To ju je smjestilo na 35. mjesto najbogatijih na svijetu, no ona kaže kako nije zainteresirana za akumuliranje velikog bogatstva, prenosi Bug.hr.

Svoje trenutačno bogatstvo naslijedila je od supruga, za kojeg kaže da isto tako nije brinuo za novac, pa niti ona s tim novcem neće stvarati veliko naslijeđe i dati ga djeci. Naprotiv, ona planira sve što posjeduje razdijeliti u razne dobrotvorne svrhe. Učinit će to putem svoje organizacije Emerson Collective koja se bavi donacijama u područjima društvenih promjena, obrazovanja, imigracije, okoliša, medija, novinarstva i zdravlja.

Laurene Powell Jobs tako će do kraja svojeg života razdijeliti sve što ima, jer smatra da je to pošteno prema ostatku svijeta. Zadesi li je smrt neplanirano ranije, organizacija će imati zadatak bogatstvo donirati vrlo brzo nakon toga. Svo bogatstvo, dakle, završit će s njom, a obitelj joj je, kaže, toga svjesna i podržava je u tome.Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pekara Tre Fiori - Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6