Početna
Utorak, 7.Travnja 2020 (17:35:54) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Hipnoterapija za odvikavanje od pušenja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Sljedećeg četvrtka službeno se otvara Zlatni zub, sutra uvertira monokomedijom Zijaha Sokolovića

Kultura, 25.02.2020. (17:22)

U organizaciji POUP-a u Poreču će se održati trinaesto izdanje Zlatnog zuba, festivala kazališne komedije na kojem će se do 14. ožujka uprizoriti predstave, koncert i cabaret.

Ususret festivalu na porečku se scenu izvedbom monokomedije Kobajagi donijela me roda sutra u 20 sati vraća Zijah Sokolović.

Festival će sljedećeg četvrtka, 5. ožujka, službeno otvoriti gostovanje talijanskog Marche Teatra iz Ancone s predstavom Food; può contenere tracce di… na talijanskom i engleskom jeziku, koja će se izvoditi tog i sljedećeg dana.

Teatar Rugantino 7. ožujka izvest će predstavu Sirena i Viktorija, a u narednim danima uslijedit će izvedbe predstava Tri sestre Teatra Naranča, (Dis)funkcija glave Scene Gorica, Mi muškarci, vi žene SplickeScene, Mistero Buffo INK Pula i Dijete našeg vremena kazališta Playdrama.

U petak, 13. ožujka u foajeu kazališta održat će se kabaret Bruti šporki istrijanski pirati Teatra Nemerik i koncert Part time banda, s besplatnim ulazom.

Festival će zatvoriti izvedba cabareta Preko veze prošlogodišnjeg pobjednika, Teatra Moruzgva.

Nakon predstave održat će se dodjela nagrada za izvrsnost – Zlatni zub najboljoj i Srebrni zub drugoj najboljoj predstavi, o čemu će odlučiti publika jačinom pljeska.

Dodatne informacije dostupne su na web stranicama Učilišta. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium