Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (20:40:45) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Ovog tjedna u POUP-u: Kultni ponedjeljak i monokomedija Zijaha Sokolovića

Kultura, 24.02.2020. (12:49)

Danas se u sklopu programa Kultni ponedjeljak u 19 sati u kinu prikazuje znanstveno-fantastični film Blade Runner Ridleya Scotta iz 1982 godine.

Idući ponedjeljak u 19 sati prikazivat će se drama Pariz, Texas redatelja Wima Wendersa.

Ususret 13. Zlatnom zubu, festivalu komedije i smijeha, koji traje od 26. veljače do 14. ožujka, u srijedu u 20 sati u kazalištu gostuje monokomedija Zijaha A. Sokolovića “Kobajagi donijela me roda”.

U petak u 18 sati će se u kinu prikazivati Oscarom nagrađena drama Parazit, a u 20 sati radna drama 1917. U četvrtak i subotu će se u 18 sati prikazivati animirani film Playmobil, a u 20 sati obiteljski film Zaboravljeni princ.

Osim na blagajni Učilišta, ulaznice za kinoprojekcije i predstavu mogu se rezervirati i kupiti internetskim putem na rezervacije@poup.hr.

U Maloj galeriji otvorena je etnografska izložba Tradicijska znanja i umijeća: Nematerijalna kultura Istre na nacionalnoj listi i listama UNESCO-a Ivone Orlić i Tamare Nikolić Đerić, autorica i kustosica Etnografskog muzeja Istre.

Izložba je otvorena do 7. ožujka, a radno vrijeme galerije je svakim danom od 10 do 13 sati te od 16 do 20 sati, osim nedjeljom i blagdanima. Ulaz je besplatan. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6