Početna
Ponedjeljak, 6.Srpnja 2020 (19:24:10) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Ovog tjedna u POUP-u: Kultni ponedjeljak i monokomedija Zijaha Sokolovića

Kultura, 24.02.2020. (12:49)

Danas se u sklopu programa Kultni ponedjeljak u 19 sati u kinu prikazuje znanstveno-fantastični film Blade Runner Ridleya Scotta iz 1982 godine.

Idući ponedjeljak u 19 sati prikazivat će se drama Pariz, Texas redatelja Wima Wendersa.

Ususret 13. Zlatnom zubu, festivalu komedije i smijeha, koji traje od 26. veljače do 14. ožujka, u srijedu u 20 sati u kazalištu gostuje monokomedija Zijaha A. Sokolovića “Kobajagi donijela me roda”.

U petak u 18 sati će se u kinu prikazivati Oscarom nagrađena drama Parazit, a u 20 sati radna drama 1917. U četvrtak i subotu će se u 18 sati prikazivati animirani film Playmobil, a u 20 sati obiteljski film Zaboravljeni princ.

Osim na blagajni Učilišta, ulaznice za kinoprojekcije i predstavu mogu se rezervirati i kupiti internetskim putem na rezervacije@poup.hr.

U Maloj galeriji otvorena je etnografska izložba Tradicijska znanja i umijeća: Nematerijalna kultura Istre na nacionalnoj listi i listama UNESCO-a Ivone Orlić i Tamare Nikolić Đerić, autorica i kustosica Etnografskog muzeja Istre.

Izložba je otvorena do 7. ožujka, a radno vrijeme galerije je svakim danom od 10 do 13 sati te od 16 do 20 sati, osim nedjeljom i blagdanima. Ulaz je besplatan. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium