Početna
Nedjelja, 29.Ožujka 2020 (16:31:59) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Hipnoterapija za odvikavanje od pušenja
Ostani doma dok koronavirus prođe

München: Svečano proslavljena 25. obljetnica rada turoperatora ID RIVA Tours-a

Gospodarstvo, 23.02.2020. (16:05)
(Izvor:Turizmoteka.hr)Link

Ove godine njemački turoperator ID RIVA Tours, specijalista za Hrvatsku slavi 25 obljetnicu rada. U petak, 21. veljače, u najstarijoj minhenskoj pivnici Augustiner održana je svečana večera gdje su mnogobrojni hrvatski i njemački turistički djelatnici i uglednici proslavili ID RIVINU obljetnicu.

Čast da otvori jednu od brojnih te večeri otvorenih pivskih bačvi imao je hrvatski državni tajnik za turizam Tonči Glavina. 

Inače, na turističkom sjamu u Munchenu koji se od srijede do danas održava u halama minchenskog sajma,   obljetnicu  ID RIVE svečano su obilježili i članovi pjevačkog društva Seemannschor iz njemačkog Osterhofena. Ta grupa pjevača, odnosno njihovo društvo, višegodišnji  su zakupci brodova iz ID RIVA-ine flote s koima svakoga ljeta tjedan dana obilaze hrvatska ljetovališta, ali i održavaju besplatne koncerete u mjestima gdje pristanu.

Njihov dolazak na štand ID RIVE, a kasnije i na štand Hrvatske, bilo je iznenađenje za vlasnika i dugogodišnjeg hrvatskog turističkog radnika Selimira Ognjenovića. No, ne samo za njega već i za mnogobrojne posjetitelje munchenskog sajma, jer je kurizoitet  da na štandovima zemalja koje predstavljaju svoju turističku ponudu pjevaju domaćini, Nijemci.Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - klima uređaji