Početna
Subota, 22.Veljače 2020 (11:10:33) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
Di si generacijo 2020.

Odbojkašice u punom pogonu

Sport, 14.02.2020. (09:04)
OK Poreč
OK Poreč

Trening utakmica porečkih odbojkašica s ekipom OK Ankarana iz Slovenije završila je pobjedom gošći rezultatom 1:4 (15:25; 25:17; 18:25; 20:25; 17:25). U prvom redu treba istaknuti solidnu igru Slovenki koje su iskusnija i „starija“ ekipa te se natječu u ligi puno jačoj od naše Superlige.

Najvažnije jest da je trener Cristian Piazzese je još jednom mogao provjeriti sve svoje snage, ali i pružiti priliku oporavljenim igračicama Rudy Renko Ilić i Matei Vekić koje će sigurno biti prava pojačanja za sljedeće prvenstvene utakmice. Ujedno je to bio i pravi test za subotnju utakmicu u Zagrebu protiv ekipe OK Olimpika.

Poraz kadetkinja od Pule

Kadetkinje su odigrale prvenstvenu utakmicu Županijske lige protiv ekipe OK Pula i ubilježile još jedan poraz od 0:3 (16:25; 15:25; 10:25), nažalost protiv dobre ekipe Pule jednostavno nisu imale šanse, osim pokušati osvojiti što više poena u svakom odigranom setu. Ipak, treba napomenuti da u kategoriji kadetkinja nastupaju igračice mlađekadetske ekipe koja po iskustvu, a ni po fizičkim predispozicijama ne može ravnopravno igrati u kadetskom uzrastu, tako da takmičenje u starijoj kategoriji moraju prihvatiti kao dobru školu koju će sigurno naplatiti za godinu – dvije, kad postanu kadetkinje.

Ekipa je nastupila u sastavu: Dora Rajko, Patricija Hajmut, Borštner Lucija, Ema Poropat, Deni Brajković, Antonia Hrvatin, Leana Burilo, Tea Cotić, Tea Purini, Tea Legović. Trener Miodrag Stojaković. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Najslasniji burgeri u gradu
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium