Početna
Utorak, 7.Srpnja 2020 (17:41:17) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Nivio Stojnić: Ispričavam se Chiari Bilić i svim ženama; o imovini nemam što skrivati

Poreština, 13.02.2020. (14:26)
Nivio Stojnić (Arhiva Parentium)
Nivio Stojnić (Arhiva Parentium)

Na web stranicama općine Tar-Vabriga danas je objavljeno priopćenje načelnika Nivija Stojnića - ispričava se novinarki Glasa Istre Chiari Bilić prema kojoj je jučer vulgarno reagirao kada ga je telefonom pitala o imovinskoj kartici.

-Ovim se putem želim javno ispričati novinarki Glasa Istre Chiari Bilić na mojim neprimjerenim riječima u našem jučerašnjem telefonskom razgovoru. Ispričavam se njoj, redakciji i cjelokupnoj javnosti što sam koristio neprimjereni rječnik kojim se kao javna osoba koju su izabrali građani ne bih smio služiti, navodi u priopćenju.

Stojnić priznaje da za njegove riječi nije opravdanje čak ni to što se osjetio isprovociranim. Nada se da će se novinarki moći i osobno ispričati, a ispričava se i svim ženama.

-Moj je ispad okarakterizian kao seksistički i uvredljiv prema ženama, što mi nikako nije bila namjera, kaže.

Navodi i da po pitanju svoje imovine nema što skrivati.

-Nisam nikome ništa uzeo niti ukrao, a za mnogo toga što posjedujem zahvaljujem svojim vrijednim roditeljima. Žao mi je što nisam u potpunosti pravilno ispunio svoju imovinsku karticu, ali tko radi taj i griješi. Ne radi se o namjernom propustu. Time se bavi Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa i uvjeren sam da će dobro odraditi svoj posao, piše Stojnić.

Konstatira da je na raspolaganju svojoj stranci IDS-u, koja će dalje odlučivati o njegovom statusu. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra