Početna
Utorak, 7.Srpnja 2020 (18:19:37) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U Novigradu uručene donacije vrijedne čak 65 tisuća kuna

Istra, 11.02.2020. (19:29)
S današnje primopredaje u Novigradu
S današnje primopredaje u Novigradu

U novigradskom Domu za starije osobe danas su uručene donacije prikupljene na ispraćaju stare godine - slavlju s velikim humanitarnim predznakom.

Brankici Kostić, koja boluje od mišićne distrofije, uručene su 44 tisuće kuna za uređenje staze, rampe za kolica i električni priključak za kolica. Gimnastičkom klubu Novigrad predano je 10 tisuća kuna za nabavu nove sportske opreme članovima.

-Sve to ne bi bilo moguće bez velike podrške udruga koje su organizirale proslavu Goodbye 2019. Riječ je o udrugama DVD Neapolis, Zdravi Novigrad, MK Pirates, DND Novigrad-Cittanova, Udruzi za stare i mlade Dajla-Novigrad, novigradskoj podružnici Sindikata umirovljenika Hrvatske, Društvu gljivara Bujštine Boletus, a bitan su obol dali i Premium Image, Sportska dvorana Novigrad, Grad Novigrad, gradska turistička zajednica te brojni građani koji su dolaskom i donacijama podržali ideju, priopćili su iz organizacije ovog hvalevrijednog pothvata.

Udruga Zdravi Novigrad je Domu za starije osobe predala i novi bolesnički krevet, vrijedan 11 tisuća kuna. Time su dali bitan doprinos Svjetskom danu bolesnika, koji se obilježava 11. veljače.

-Nadamo se da će ova donacija olakšati boravak i oporavak bolesnika. Cilj nam je da našim primjerom potaknemo i druge članove zajednice da sudjeluju u ovakvim i sličnim akcijama koje su od opće koristi, rekla je predsjednica udruge Zdravi Novigrad Viviana Fakin. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...