Početna
Utorak, 11.Kolovoza 2020 (12:28:50) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Valamar Riviera traži smještaj za zaposlenike u zoni Pical

Poreština, 15.01.2020. (14:31)
Poreč iz zraka
Poreč iz zraka

Turistička kompanija Valamar Riviera traži kvalitetan smještaj za svoje zaposlenike na više lokacija na Poreštini te poziva sve zainteresirane najmodavce i privatne iznajmljivače da se prijave na natječaj.

Kompanija ugovorom jamči plaćanje najma od 1. svibnja do 30. rujna 2020. s mogućnošću cjelogodišnjeg najma u zoni Pical i garantira od 180 do 300 eura po krevetu mjesečno, što za 4-krevetni apartman može doseći i 6.000 eura za pet mjeseci.

Konačna cijena po krevetu definirat će se tek nakon evaluacije svih pristiglih ponuda i pregleda ponuđenih soba i apartmana.

Smještajni kapaciteti moraju zadovoljavati sljedeće uvjete: sobe i apartmani moraju imati kupaonicu, moraju biti raspoloživi za najam u razdoblju od 1. svibnja do 30. rujna 2020. na područjima Pical, Stipe Rajka, Massa Lombarda, Mate Balota, Špadići, Materada, Mali i Veli Maj, Finida, Čimižin, Bolnica, Poreč centar i Novo naselje.

Prilikom prijave, zainteresirani iznajmljivači moraju navesti lokaciju i adresu objekta te broj smještajnih jedinica s maksimalnim kapacitetom. Poželjne su i fotografije smještajnih jedinica. Prijava s potrebnom dokumentacijom pod naslovom 'Natječaj – smještaj za zaposlenike' dostavlja se putem e-maila smjestaj@valamar.com ili poštom na adresu Valamar Riviera d.d., Sektor ljudskih potencijala, Rade Končara 1, 52440 Poreč do 31. siječnja 2020. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium