Početna
Subota, 18.Siječnja 2020 (16:14:17) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Legendarna Opelova 24 sata
Paydo aplikacija za parkiranje i u Poreču

Valamar Riviera traži smještaj za zaposlenike u zoni Pical

Poreština, 15.01.2020. (14:31)
Poreč iz zraka
Poreč iz zraka

Turistička kompanija Valamar Riviera traži kvalitetan smještaj za svoje zaposlenike na više lokacija na Poreštini te poziva sve zainteresirane najmodavce i privatne iznajmljivače da se prijave na natječaj.

Kompanija ugovorom jamči plaćanje najma od 1. svibnja do 30. rujna 2020. s mogućnošću cjelogodišnjeg najma u zoni Pical i garantira od 180 do 300 eura po krevetu mjesečno, što za 4-krevetni apartman može doseći i 6.000 eura za pet mjeseci.

Konačna cijena po krevetu definirat će se tek nakon evaluacije svih pristiglih ponuda i pregleda ponuđenih soba i apartmana.

Smještajni kapaciteti moraju zadovoljavati sljedeće uvjete: sobe i apartmani moraju imati kupaonicu, moraju biti raspoloživi za najam u razdoblju od 1. svibnja do 30. rujna 2020. na područjima Pical, Stipe Rajka, Massa Lombarda, Mate Balota, Špadići, Materada, Mali i Veli Maj, Finida, Čimižin, Bolnica, Poreč centar i Novo naselje.

Prilikom prijave, zainteresirani iznajmljivači moraju navesti lokaciju i adresu objekta te broj smještajnih jedinica s maksimalnim kapacitetom. Poželjne su i fotografije smještajnih jedinica. Prijava s potrebnom dokumentacijom pod naslovom 'Natječaj – smještaj za zaposlenike' dostavlja se putem e-maila smjestaj@valamar.com ili poštom na adresu Valamar Riviera d.d., Sektor ljudskih potencijala, Rade Končara 1, 52440 Poreč do 31. siječnja 2020. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - klima uređaji
Najslasniji burgeri u gradu