Početna
Subota, 18.Siječnja 2020 (15:49:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Legendarna Opelova 24 sata
Paydo aplikacija za parkiranje i u Poreču

Tečaj talijanskog jezika za dvjestotinjak djelatnika Opće bolnice Pula

Istra, 14.01.2020. (10:18)
Pixabay
Pixabay
Nakon što je krajem 2019. godine organizirano osam tečajeva talijanskog jezika za stotinjak obrtnika i osamdesetak policijskih službenika iz raznih krajeva Istre, Upravni odjel za talijansku nacionalnu zajednicu i druge etničke skupine Istarske županije krenuo je s organizacijom drugog ciklusa besplatnih tečajeva talijanskog jezika za potrebe Opće bolnice Pula.

Interes za tečajeve je navodno iznimno velik.

Tečajeve organizira i financira Upravni odjel za talijansku nacionalnu zajednicu i druge etničke skupine Istarske županije, a provodi Pučko otvoreno učilište Grada Pule.

Započet će početkom veljače ove godine, a trajat će ukupno 50 školskih sati. Tijekom cijele godine bit će organizirano ukupno 8 tečajeva kojima će biti obuhvaćeno dvjestotinjak djelatnika OB Pula.

Upravni odjel za talijansku nacionalnu zajednicu i druge etničke skupine Istarske županije je u 2020. godine pokrenuo i tjedni pregled vijesti na talijanskom jeziku, koji će se u suradnji s lokalnom televizijom i radio postajama emitirati jednom tjedno tijekom cijele godine, počevši od siječnja. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Nova Corolla Hybrid