Početna
Četvrtak, 28.Svibnja 2020 (09:43:28) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Tečaj talijanskog jezika za dvjestotinjak djelatnika Opće bolnice Pula

Istra, 14.01.2020. (10:18)
Pixabay
Pixabay
Nakon što je krajem 2019. godine organizirano osam tečajeva talijanskog jezika za stotinjak obrtnika i osamdesetak policijskih službenika iz raznih krajeva Istre, Upravni odjel za talijansku nacionalnu zajednicu i druge etničke skupine Istarske županije krenuo je s organizacijom drugog ciklusa besplatnih tečajeva talijanskog jezika za potrebe Opće bolnice Pula.

Interes za tečajeve je navodno iznimno velik.

Tečajeve organizira i financira Upravni odjel za talijansku nacionalnu zajednicu i druge etničke skupine Istarske županije, a provodi Pučko otvoreno učilište Grada Pule.

Započet će početkom veljače ove godine, a trajat će ukupno 50 školskih sati. Tijekom cijele godine bit će organizirano ukupno 8 tečajeva kojima će biti obuhvaćeno dvjestotinjak djelatnika OB Pula.

Upravni odjel za talijansku nacionalnu zajednicu i druge etničke skupine Istarske županije je u 2020. godine pokrenuo i tjedni pregled vijesti na talijanskom jeziku, koji će se u suradnji s lokalnom televizijom i radio postajama emitirati jednom tjedno tijekom cijele godine, počevši od siječnja. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium