Početna
Nedjelja, 9.Kolovoza 2020 (18:42:11) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Što nudi Advent Poreč - vrući džin, sarme u burgeru i gastro noviteti

Poreština, 05.12.2019. (11:36)

Svečano otvorenje porečkog Adventa na rasporedu je sutra u 16:30 na Trgu Matije Gupca u starom gradu, a bogat program ove manifestacije će trajati sve do 6. siječnja.

Održat će se već tradicionalne gastro manifestacije Slatko jutro, na kojem se dijele besplatne fritulice, biskviti i druge slastice, te Badnje jutro, druženje gradonačelnika sa sugrađanima uz besplatnu marendu.

Ugostitelji na Adventu će, uz klasičnu ponudu kuhanog bijelog i crnog vina, punča, kobasica i fritula, ponuditi i novitete. Posjetitelje tako očekuje vrući Aperol i vrući džin, klasični burgeri, ali i sarme u burgeru, pulled pork, gira volta, istarske kobasice u malvaziji ili u tortilji, te bakalar na bijelo.

Organizator je Grad Poreč u partnerstvu s gradskom turističkom zajednicom i tvrtkama Plava Laguna i Valamar Riviera. Pomažu i županijski TZ, Pučko otvoreno učilište, komunalno poduzeće Usluga, gradska knjižnica, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika, Sportska zajednica, Zajednica Talijana, porečke udruge, škole i vrtići te brojni drugi. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji