Početna
Nedjelja, 9.Kolovoza 2020 (18:27:20) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Plava Laguna se pridružila akciji prikupljanja pomoći za albansko stanovništvo

Poreština, 04.12.2019. (07:48)

Za stanovništvo u Albaniji, koju je nedavno pogodila serija razornih potresa, Crveni križ je u Istarskoj županiji pokrenuo akciju prikupljanja pomoći, a ovom humanitarnom činu se pridružila se i Plava Laguna.

Prikupljala se posteljina, deke, jastuci i ručnici, koji su u ponedjeljak i otpremljeni u Albaniju. Podružnica Crvenog križa u Bujama prikupila je i otpremila 354 deke, 224 kompleta posteljine, 220 jastuka i 417 ručnika. Uz Plavu Lagunu, donacijama su nesebično pomogli i hotelsko poduzeće Aminess Hotels&Campsites iz Novigrada te tvrtka Histrianorum Lavi iz Umaga.

Prvi u nizu potresa koji su pogodili Albaniju bio je ujedno i najsnažniji potres zabilježen na Balkanu posljednjih desetljeća, i brojni stanovnici Drača i Thumanea (nedaleko od Tirane) ostali su bez svojih domova. Hrvatska na više načina pomaže Albaniji od prvoga dana ove katastrofe, pa se Plava Laguna odmah odazvala pozivu Crvenog križa i pomogla donacijom koja je tamošnjim ljudima u ovom trenutku neophodna.Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...