Početna
Utorak, 7.Srpnja 2020 (18:21:54) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Premijera filma Tusta, razgovor i izložba o KUD Idijotima u sklopu Sa(n)jam knjige

Istra, 03.12.2019. (11:44)
Foto: gradpula.com
Foto: gradpula.com

Film Tusta o Branku Črncu Tusti, frontmenu KUD Idijota, najznačajnijeg punk benda s ex-Yu prostora, predstavit će se pulskoj publici u subotu, 14. prosinca u 21 sat u Istarskom narodnom kazalištu. U programu će sudjelovat će redatelj i scenarist Andrej Korovljev, producent filma Nenad Puhovski te dio filmske ekipe.

Premijeri filma prethodit će razgovor Tusta & Život s Idi(j)otima u subotu, u 20 sati na pulskom Sajmu. U razgovoru, koji će voditi Paola Orlić, sudjelovat će Nenad Marjanović Dr. Fric, autor knjige Moj život s Idi(j)otima, i Andrej Korovljev, redatelj filma Tusta.

Sa(n)jam knjige u Istri priprema i izložbu omota albuma pulske grupe te cjelovečernje druženje nakon premijere filma. Izložba Ilustrirana povijest izdaje: KUD Idijoti na omotima albuma održat će se u srijedu, 11. prosinca u 21 sat u Galeriji Makina. Riječ je o izložbi omota albuma KUD Idijota, koji su sakupljeni i obrađeni na jednom mjestu prvi put u galerijskom kontekstu kao artefakti epohe.

Nakon premijere u 23 nastavit će se druženje u Rock Klubu Uljanik na Noći pankera & proletera uz DJ-a Marija Kovača.

Ulaznice za premijeru dostupne su u radno vrijeme blagajne INK te na internetskoj stranici kazališta. Film će se nakon premijere nastaviti prikazivati u Puli u Kinu Valli od 15. prosinca. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Scan4menu Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore