Početna
Srijeda, 11.Prosinca 2019 (23:23:28) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Kaštelir: Kuća Djeda Mraza otvara vrata ovog četvrtka

Poreština, 03.12.2019. (10:37)

Deveti put za redom, dan uoči dolaska Svetog Nikole, svoja vrata otvara prva i najstarija Kuća Djeda Mraza u okolici i šire. Vesela kućica je doduše, malo smanjena jer su u bivšoj radionici na donjem katu ove godine uređene jaslice za djecu, što je pak dodatni razlog za veselje, poručuju organizatori, jer je nakon otvaranja jaslica na katu uređena prostorija za zabavu najmanjih u praznično vrijeme.

Na svečanom otvaranju ovog četvrtka u 17 sati program će izvesti učenici kaštelirske škole, a na otvaranje valja ponijeti praznu čizmicu za Svetog Nikolu. On dolazi u petak, 6. prosinca u 18 sati te će svakom djetetu vratiti punu čizmicu, najavljuju organizatori. Čarobnog čaja, grickalica i slatkiša neće nedostajati.

U Kući Djeda Mraza posjetitelje očekuje bajkoviti svijet, a program izvode volonteri koji se i dalje javljaju za ulazak u raspored ove atrakcije koju organiziraju lokalna udruga Kreke i općina Kaštelir-Labinci. Obavijesti, novosti i popis donatora objavljuju se na Facebook stranici Kuća Djeda Mraza Kaštelir, a program se može vidjeti ovdje.Mobilna verzija članka

Oglasi

Nova Corolla Hybrid
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno