Početna
Četvrtak, 12.Prosinca 2019 (07:00:49) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Ovog tjedna u POUP-u

Kultura, 02.12.2019. (15:27)

Tjedan započinje dramom Michaela Hanekea Učiteljica glasovira večeras u 19 sati. Riječ je o pretposljednjem filmu ovogodišnjeg ciklusa projekta Kultni ponedjeljak koji će sljedećeg ponedjeljka u 19 sati zaokružiti projekcija Izgubljene ceste Davida Lyncha. Nakon posljednjeg filma u ciklusu u foajeu kina održat će se predavanje profesora i filmologa Nikice Gilića na temu važnosti kultnih filmova i kulture gledanja filmova uopće, s najavom projekcija za ciklus u sljedećoj godini. 

Od četvrtka, 5. prosinca, do subote, 7. prosinca,  u 18 sati prikazivat će se biografska drama Juliena Rappeneaua Mala laž za veliki san o neostvarenoj nogometnoj zvijezdi, a u 20 sati na programu će biti komedija Jeksi čiji se glavni lik bori s ovisnošću o pametnom telefonu.

Osim na blagajni Učilišta, ulaznice za kinoprojekcije mogu se rezervirati i kupiti internetskim putem na rezervacije@poup.hr.

Od ovog četvrtka u 20 sati do 4. siječnja u Galeriji Zuccato će biti otvorena  samostalna izložba fotografija Ferijade Renca Kosinožića iz Nove Vasi, službenog fotografa hrvatske skijaške reprezentacije, među čijim se djelima ističe opus istarskih pejzaža, arhitekture, tradicijskih zanata i ljudi. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...