Početna
Subota, 30.Svibnja 2020 (16:28:56) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Advent u Vrsaru uz besplatno klizalište i zabavni program

Poreština, 02.12.2019. (14:00)

Općina Vrsar i vrsarska turistička zajednica drugu godinu zaredom organiziraju adventski program na Trgu Degrassi u starogradskoj jezgri.

Program započinje otvaranjem klizališta, 6. prosinca u 12.30 sati, uz dolazak svetog Nikole i zajedničko kićenje bora. Klizalište će biti otvoreno svakog dana od 16 do 22 sata, uz besplatno klizanje i najam opreme.

U utorak, 10. prosinca s početkom u 14 sati zainteresirani će moći sudjelovati na radionici božićnog kruha, a 19. prosinca u 15 sati najmlađe očekuje predstava Istra Inspirita Kažunić u snijegu i podjela poklona za djecu koja nisu polaznici vrsarskog dječjeg vrtića.

Svakog petka će uz klizalište nastupati DJ Gogo, dok će subotom u 19 sati nastupati lokalni bendovi. Undercover Acoustic Band nastupat će 14. prosinca, Bluesbrajders 21. prosinca, Paolo i Elita acoustic duo 28. prosinca dok će Gordan Gregurević – Gogo & bend nastupiti 4. siječnja

U nedjelju, 22. prosinca s početkom u 17 sati u crkvi sv. Martina održat će se tradicionalni božićni koncert zborova Mendule i La Contrada te župnih zborova iz Vrsara i Funtane.

Na Staru godinu proslava će na klizalištu započeti već u 11 sati, a doček u podne Vrsarani će proslaviti uz nastup Tu i tamo benda. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra