Početna
Četvrtak, 12.Prosinca 2019 (06:16:56) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Lions klub na prijemu kod gradonačelnika

Poreština, 29.11.2019. (16:05)

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić primio je danas u Maloj vijećnici predstavnike Lions Kluba Poreč. Sastanak je održan u tijeku priprema za veliki humanitarni bal porečkih Lionsa koji se tradicionalno održava na kraju godine i u povodu blagdana gradskog zaštitnika Svetog Maura, a ove je godine zakazan za 30. studenog u 19.30 sati u hotelu Valamar Diamant.

Prijemu su prisustvovali predsjednica porečkih Lionsa Anamarija Muzica Saitz, uz pratnju članova Fedore Zorić-Franke, Borisa Jugovca i Zlatka Jankovića Miloša, a pridružili su im se i članovi Lions kluba Forli iz Italije s kojim je porečki klub zbratimljen posljednjih dvadesetak godina.

Bila je to prilika da Lionsi gradonačelniku iznesu rezime aktivnosti u protekloj godini te iskažu svoje potrebe za daljnji rad. Janković Miloš informirao je gradonačelnika kako Lionsi godišnje kroz razne akcije sakupljaju sredstva za pomoć ili stipendiranje te pohvalio i uključivanje Grada u humanitarnu akciju za sugrađane povodom proslave Sv. Maura. Veliku lutriju i aukciju planiraju i na ovogodišnjem balu za koji su pozivnicu uručili i gradonačelniku.

Gradonačelnik je rekao kako ga raduje zajednička suradnja na humanitarnom planu, uz napomenu da vjeruje kako će se uspješna suradnja nastaviti i u budućnosti. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6